Не можете се више одјавити из ИоуТубе апликације на Андроиду

Гоогле у време писања извештава режим без архивирања за ИоуТубе апликацију на Андроиду; Режим анонимног снимања на ИоуТубеу функционише слично као режим без анонимности (приватно прегледавање) у Гоогле Цхроме-у, јер локално блокира снимање активности.



Анонимни режим доступан је само корисницима који су пријављени. Историја прегледавања и гледања не снима се када је активна. Иако то не гарантује 100% приватност, ипак осигурава да ваша активност није повезана са вашим Гоогле или ИоуТубе налогом.

Гоогле корисници на Андроид-у који покрећу ИоуТубе апликацију приметиће да је дугме за одјаву замењено опцијом „Укључи анонимно“.

youtube app android incognito



ИоуТубе апликација приказује подсетник „ти си анониман“ на дну екрана када је омогућен режим без архивирања. Апликација вам приказује промпт када први пут омогућите режим који објашњава шта ради, а шта не, али не даје смернице како да се одјавите са рачуна.

Међутим, можете да прелазите између различитих налога.

Белешка : Ако вам интернетска веза није најбржа, можда ћете видјети опцију одјаве када укључите или искључите анонимни режим. Опција одјаве приказана је све док се не приказују иконе профила или икона белог знака.



ИоуТубе брише податке о активностима из анонимног сесија када напустите сесију.

Напустили сте анонимно

Када искључите Инцогнито или постанете неактивни, активност из ове сесије ће бити обрисана и вратићете се на последњи коришћени налог.



Ваша активност ће и даље бити видљива вашем послодавцу, школи или добављачу интернетских услуга.

Неке функције на ИоуТубе-у, на пример, претплате постају недоступне док сте у режиму анонимности. Остали делови апликације могу вас подсетити да се активност не бележи. Када отворите претрагу, ИоуТубе вас подсећа да је историја претраге паузирана док је режим активан.



Анонимни режим се аутоматски искључује након периода неактивности. Можете изаћи из режима у било ком тренутку тако што ћете додирнути икону анонимности која се приказује уместо иконе профила и изабрати „Искључи анонимно“.

Како се одјавити?

ажурирање : Очигледно је да постоји начин, али прилично је скривен. Изаберите плаћено чланство из менија, додирните поново мени и тамо имате могућност одјаве.

Инцогнито мод нуди сличну функцију као прво не пријављивање на ИоуТубе. Употреба Гооглеа без пријаве нешто ограничава функционалност на веб локацији: не можете користити претплате, размењивање порука или другу функцију на веб локацији када нисте пријављени на налог.

Опција за укључивање или искључивање начина анонимности замењује опцију одјаве у ИоуТубе апликацији. Чини се да не постоји опција за одјаву са ИоуТубе апликације након што сте пријављени и режим без архивирања постане доступан на уређају.

У апликацији нисам могао да нађем опцију за одјаву осим горе поменуте грешке приликом преласка између нормалног и анонимног начина. Ако знате за неки начин, јавите ми па ћу у чланак додати упутства о томе.

Сад сте : Шта мислите о уклањању опција за одјаву?